× Anasayfa Hakkımızda Kategoriler Premium Üyelik İletişim
Basında Biz Medya Kiti Ekibimiz Blog
BLOG

4 Adımda Gören Duyan'a Kayıp Çalıntı İlanı Nasıl Gönderilir?


Gören Duyan 6 ana kategoride kayıp ve çalıntı ilanlarının verildiği, gelen ilanları ise hedef kitleye ulaştırarak en kısa sürede bulunmasını sağlayan bir sosyal sorumluluk projesidir. Bu yazımızda Gören Duyan'a 5 adımda nasıl dikkat çekici kayıp, çalıntı ilanı gönderilir anlatacağız.


4 Adımda Gören Duyan'a Kayıp Çalıntı İlanı Nasıl Gönderilir?

1) Gören Duyan'a Kayıt Olun!

Gören Duyan'a ilan göndermek için kayıt olmanız gerekiyor. Eğer telefonunuzdan web sitemizi kullanıyorsanız sağ üst köşedeki üç çizgiye tıklatmanızın ardından kullanıcı ikonuna tıklayın, eğer bilgisayardan giriyorsanız sağ üst köşede kullanıcı ikonuna tıklatın veya buraya basarak kayıt olma sayfasını hemen yan sekmede açın :)

Açılan sayfada alt taraftaki "Tıkla, Gören Duyan'a kayıt ol" yazısına tıklatın. Karşınıza çıkan formda e-mail adresi, kullanıcı adı, ad soyad ve şifre bilgileri girmelisiniz. Daha sonra belirlediğiniz e-mail adresi ve şifre ile Gören Duyan'a giriş yapacaksınız.

E-mail ve kullanıcı adı benzersiz olmalıdır ve Türkçe karakter içermemelidir.

2) Gören Duyan'a Giriş Yapın!

Gören Duyan'a zaten kayıtlıysanız sağ üst köşedeki menüde bulunan kullanıcı ikonuna tıklatarak giriş yapın. Eğer Gören Duyan'a hiç kayıt olmadıysanız üst taraftaki işlemleri gerçekleştirin.


Gören Duyan'a ilan gönder

3) Profilinizi Düzenleyin!

Kayıt olup giriş yapmanızın ardından Gören Duyan'a ilan gönderebilmek için güvenlik nedeniyle profilinizi düzenlemeniz gerekmektedir. Bunun için sağ taraftaki menüde isim ve soyisminizin bulunduğu yazıya tıklatıp ayarlar sayfasına gidin. Bu sayfada profil fotoğrafı, telefon numarası gibi temel zorunlu bilgileri girdikten sonra kaydet butonuna tıklatın.

Gören Duyan bu bilgileri sizden gönderdiğiniz ilan ile ilgili bir gelişme olduğunda size ulaşabilmek için istiyor. Dilerseniz bu bilgileri profilinizde gizleyebilirsiniz.

4) İlan Gönderin!

Üst menüde bulunan ilan gönder butonuna tıklatarak Gören Duyan'a ilan göndermek için ilgili forma ulaşabilirsiniz. Bu sayfada başlık, açıklama, konum, kategori ve ilan görseli bilgilerini girdikten sonra gönder butonuna tıklatın. Açıklama kısmında tüm bilgileri girmeye, tüm detayları vermeye çalışın. İlan başlığına ise dikkat çekici kısa bir cümle girin.

Gönder butonuna tıklatmanızın ardından karşınıza çıkacak detay formunu da doldurup yayınla butonuna tıklatabilirsiniz. Bütün bu işlemleri yapmanızın ardından ilanınız yönetici onayına gönderilecek. Bir yönetici onayladıktan sonra mobil uygulamamızda ve web sitemizde yayınlanmaya başlayacak.

4 Adımda Gören Duyan'a Kayıp Çalıntı İlanı Nasıl Gönderilir?

Gönderdiğim İlan Onaylandı. Peki Ya Sonra?

Gören Duyan'a gönderdiğiniz ilan yayına alındıktan sonra eğer normal bir üyeliğiniz varsa hesabınıza giriş yaparak 48 saatte bir ilanınızı üste taşıyabilirsiniz. Eğer bu süreyi azaltmak istiyorsanız premium üyelik ayrıcalıklarına göz atabilirsiniz. Eğer premium üye olursanız ilanınızı kategori sayfasına ve anasayfaya sabitleme, ilan için afiş talep edebilme gibi ayrıcalıklara sahip olabililirsiniz. Tıklayarak premium üyelik sayfasına gidebilirsiniz.

İlanınızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak daha çok kişinin ilandan haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz bize canlı destek üzerinden ulaşarak ilanınızı sosyal medya hesaplarımızda paylaşmamızı isteyebilirsiniz.

Size umarım yardımcı olabiliriz!



Etiketler: Gören Duyan, İlan Gönder