× Anasayfa Hakkımızda Kategoriler Premium Üyelik İletişim
Basında Biz Medya Kiti Ekibimiz Blog
BLOG

Gören Duyan'a İlan Nasıl Gönderilir?


Kayıp çalıntı durumunda daima yanınızda olan Gören Duyan'a nasıl çalıntı veya kayıp ilanı verilir bunu bu yazımızda detaylı olarak anlatacağız. Yasal prosedürleri gerçekleştirdikten sonra bu yazımızdaki işlemleri uygularsanız Gören Duyan kayıp, çalıntı eşyanızı veya evcil hayvanınızı büyük kitlelere ulaştırarak bulunmasında yaradımcı olacak.
Gören Duyan'a İlan Nasıl Gönderilir?
Gören Duyan güvenlik önlemlerini sıkı tutarak asılsız ilanları tespit edip onları yayınlamamaya özen gösteriyor. Bu nedenle Gören Duyan'da kayıt sistemi var.
İlan vermeden önce oluşturmanız gereken bir üyelik ve düzenlemeniz gereken bir profiliniz olmuş oluyor. Bu düzenlemeleri haberin devamında belirttiğimiz gibi oluşturduğunuz zaman kontrolden geçerek ilanınızın yayına alınmasını sağlamış olacaksınız.

Üyelik Oluşturun Eğer Üyeliğiniz Varsa Giriş Yapın!

Bu formda sizden İsim, Kullanıcı Adı, Mail ve Şifre isteniyor. Bu bilgileri girip kayıt ol butonuna tıklattığınızda üyeliğiniz açılmış oluyor. Ve giriş sayfasından bu bilgileri kullanarak Gören Duyan'a giriş sağlayabilirsiniz.

Profil Düzenlememiş Kullanıcıların İlanları Yayına Alınmıyor!

Gören Duyan'a kayıt olmanızın ardından kullanıcı profilinizi düzenlemeniz gerekmektedir. Profil ayarlarına ulaşmak için sağ üstte bulunan isminizin olduğu butona basın ardından profil butonuna tıklatın. Karşınıza gelen sayfada profili düzenle butonuna tıklattığınızda profilinizi düzenlemeniz için ayar sayfasına ulaşmış oluyorsunuz.
İlanınızın onaylanabilmesi için profil fotoğrafı ve sosyal medya hesabı eklemeniz gerekmektedir. Bunun için açtığınız ayar sayfasında gerekli bölgeleri doldurun. Ve kontrol için şifrenizi yazıp kaydet butonuna tıklayıp ayarları kaydedebilirsiniz.

Gören Duyan'a ilan gönder

Gören Duyan'a Kayıp, Çalıntı İlanı Vermeye Hazırsınız!

Yukarıdaki işlemleri tamamlamanızın ardından Gören Duyan'a kayıp veya çalıntı ilanı vermeye hazır odunuz. Üye girişinizi yaptıktan sonra üst tarafta bulunan ilan gönder! butonuna tıklatın. Karşınıza çıkan formu eksiksiz olarak doldurun. Yaklaşık bir kaç saat içerisinde gönderdiğiniz ilan koşullara uygunsa yayına alınıp Gören Duyan'ın kullanıcılarına ve ziyaretçilerine gösterilmeye başlanılacak.
Koşullara uymayan ilanlar asla yayına alınmıyor! Lütfen (Gören Duyan'a Gönderilen İlan Neleri İçermelidir?) yazısını okuduktan sonra ilan gönderin.
Eğer aklınıza takılan bir sorun olursa iletişim adreslerimiz bu sayfada bulunuyor. Gören Duyan İletişim)

Etiketler: Gören Duyan blog sayfası, Çalıntı İlanı Nasıl Verilir?, Kayıp İlanı Nasıl Verlir? , Kayıp İlanı Ver!